Родна ракета №1 при жените - Цветана Пиронкова се впусна

...
Родна ракета №1 при жените - Цветана Пиронкова се впусна
Коментари Харесай

PIRONETIC - новото амлоа на Цвети Пиронкова

Родна ракета №1 при дамите - Цветана Пиронкова се впусна в ново амплоа. Пловдивчанката постоянно изненадва прелестно почитателите си, а този път сърпрайзът е в действителност прелестен, написа Sporta.bg

Чаровната тенисистка към този момент има своя марка дрехи. Самата тя се похвали с това в Инстаграм и Facebook и провокира цунами от лайкове и мнения.Марката е наречена " Пиронетик " и ще бъде сефтосана след часове, когато Цвети излиза на корта против ветеранката Сара Ерани. Мачът сред нашето момиче и италианката ще стартира в късния следобяд, в случай че над " Ол Инглънд Клъб " не се изсипе дъжд.Пиронкова изясни, че работи над този си план от 1 година - време, през което е направила и невъзможното, с цел да резервира концепцията си в загадка.

ЕТО КАКВО НАПИСА В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА ЦВЕТАНА:

" Здравейте! За мен е същинско наслаждение да ви показва PIRONETIC! Създаден с доста обич към модата и спорта, това е моят проект-изненада, над който работя с екипа си към този момент цяла година и взех решение, въпреки че имаме още доста работа, че е време към този момент да дебютира на корта:) Любимият ми шампионат Wimbledon е най-подходящото място да ви загатна най-малко малко от това, което скоро следва, нека да ви хареса! Следвайте ме във Фейсбук и Instagram, където ще научавате повече за марката и идното й лансиране ", написа Пиронкова във Facebook, като добави към поста си и своя фотография. Цветето на бг тениса среща почитателите си със своя " скришен план " и в Инстаграм. Полуфиналистката от 2010 година излиза във през днешния ден на Корт №5 против италианката Сара Ерани. По стратегия мачът е четвърти подред там.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР