Родна ракета №1 Григор Димитров бе в отлично настроение след

...
Родна ракета №1 Григор Димитров бе в отлично настроение след
Коментари Харесай

Гришо: Мечтая за финал срещу Надал


Родна ракета №1 Григор Димитров бе в чудесно въодушевление след съвършения старт в Барселона. Той победи Жил Симон във втори кръг, а през днешния ден след 13:30 се изправя против Малек Жазири. Гришо призна, че в един съвършен свят мечтае за край с Рафа Надал и купа от Големия шлем.

" Много е прелестно е да започнеш добре седмицата. Всяка седмица имаш опция да играеш по-добре, това желая сега. Това е моят втори шампионат на клей тази година, уповавам се, че нещата ще се усъвършенстват за мен ", стартира Димитров пред " AS ".

" Всеки шампионат е сложен. Много от състезателите демонстрират добър тенис сега, постанова се да играеш против положителни играчи още в ранните стадии на конкуренцията. Това те приготвя да се оправиш добре. Фокусиран съм върху своята страна на мрежата, върху това, което желая да върша и това, което желая да реализира. "

" Надявам се, че мога да играя край против Надал. В един съвършен свят бих се радвал да стане по този начин. Има обаче още доста мачове, които би трябвало да се изиграят. Както споделих, всички демонстрират добър тенис, просто би трябвало да се състезавам. Клеят е настилката, който дава доста, само че и взима доста. Трябва да си подготвен за всяко предизвикателство, да си спокоен и да се бориш до последната точка. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР