Родителите на малкия Мариян обаче, който изчезна на 22 октомври

...
Родителите на малкия Мариян обаче, който изчезна на 22 октомври
Коментари Харесай

Малкият Мариян, който изчезна през 2019 г., все още го няма




Родителите на дребния Мариян обаче, който изчезна на 22 октомври 2019 година, към момента го търсят. Тогава момченцето е единствено на година и половина. Близките му в стражишкото село Николаево го чакат и до през днешния ден.

Следите на по-малкия наследник на Галя и Стоян се губят до оградата на къщата им.

" Аз към момента имам вяра, но няма нищо към този момент ", сподели майката пред bTV.

Издирването стартира часове след изгубването на детето.

" Пак с термокамери, с дронове, кучета, всичко, няма и диря, няма и диря “, разяснява Стоян Хубов, бащата на момченцето.

Семейството минава и през детектор на лъжата.

" Излязохме чисти и те отново продължиха да търсят около нас. Той не можеше да върви. Ходи 50 метра, пада, става и почва да плаче. Исках да затворим границите, да създадем нещо друго ", добавя мъжът.

Мехмед беше открит на горска пътека след денонощие

Преди 2 години и друга история разтревожи страната – изгубването на 2-годишния Мехмед от Якоруда. Търсенето тогава продължи цяло денонощие. А детето беше намерено на горска пътека - единствено и издраскано. Родителите му се съмняваха единствено да е стигнало до нея.

„ Аллах ме изпрати там да ида, да го спася. Телефона си изпуснах. И в този момент трептя, до момента в който описвам. Така съм съм се чувствал, когато се раждаха децата ми “, разяснява Муртаза Клечов, горски чиновник, разкрил момченцето.

Мехмед се върна при фамилията си. Мариян още се търси, само че къде и по какъв начин, родителите не знаят. Отговорът на служителите на реда постоянно бил еднакъв.

" Нямало никаква диря, нямало защо да се заловен и това е ", изяснява неговият татко.

Близките на детето допускат, че е било отвлечено.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР