Родители на ученици от Варна са възмутени от състоянието на

...
Родители на ученици от Варна са възмутени от състоянието на
Коментари Харесай

Родители на ученици са възмутени от състоянието на варненско училище след ремонт

Родители на възпитаници от Варна са възмутени от положението на школото на децата им - " Найден Геров ", макар че е след ремонт. 37-годишният Янко Митев изпрати сигнал до " Нова телевизия ", в който е пуснал и фотоси.

``
реклама

Ето какво е написал той:

" Здравейте, уповавам се това писмо да стигне до някой виновен и в действителност нещата да не останат по този начин, както са сега. Историята в резюме: Отдавна чакаме ремонта на учебното заведение, в което учат децата ни, да приключи. Неколкократно пусковият период бе удължаван, а децата са разхвърляни в разнообразни учебни заведения из града.



И защото пусковият период към този момент напълно наближи, като родители на първолаци, бяхме помолени от учителките ни, да помогнем с почистването и подреждането на стаите, след края на ремонта, за безпретятственото и скорошното влизане на децата в " обновеното " и " ремонтирано " учебно заведение Седмо СУ " Найден Геров ".



А учителката ни моли да помогнем с почистването, тъй като пари за такова не са останали от ремонта и заради тази причина, преподавателите са карани да чистят, което за мен е цялостен срам! Такова отчаяние не бях изпитвал до момента в скромния си 37-годишен живот.



Все си мислех, че всичко се прави за децата, за бъдещето, че няма да има огромни обири и злоупотреби, само че това, което видяхме в учебното заведение, дни преди децата да бъдат пуснати вътре, просто ме остави без думи! Снимките приказват сами по себе си, в случай че желаете може да изпратя и още... "



Друг родител също алармира засегнат, като изпрати фотоси до " Петел ".



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР