Родители излизат на протест заради опасен светофар. Той се намира

...
Родители излизат на протест заради опасен светофар. Той се намира
Коментари Харесай

Родители протестират заради опасен светофар до училище

Родители излизат на митинг поради рисков светофар. Той се намира в ж.к. " Kрасна поляна " на бул. " Никола Мушанов " в София - тъкмо до 28-о учебно заведение. На въпросното кръстовище доста пъти са се случвали произшествия, защото светофарът е пропущал по едно и също време завиващите надясно, завиващите надясно и напряко, както и пешеходците, демонстрира репортаж на Нова тв.
 Първият образователен ден стартира със слънце  Образованието е най-важната инвестиция за развиването на обществото: министър Вълчев с послание за първия образователен ден
Непосредствено преди първия образователен ден светофарната уредба е била поправена, а маркировката - положена.

" След 22 дни битка с институциите с сътрудника се принудихме да легнем на проблематичното кръстовище и да ни арестуват. След като стана големия скандал с нашия арест, от общината поправиха светофара ", описа татко на едно от децата, които учат в учебното заведение.

" Обадихме се на телефон 112, а оттова ми споделиха, че това е седмият сигнал, който се подава. После пратих мейл до Столична община. Сега се веселя, че всичко е оправено, тъй като не може цената на човешкия живот да бъде фактор, който да задейства институциите ", уточни Станимира Стоева, шеф на учебното заведение.

" Тези светофарни уредби не се вършат самоцелно и измененията по тях не се вкарват самоцелно ", изясни инж. Димитър Петров, шеф Център " Разпределение на трафика ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР