Родилката Магдалена Иванова, за която много хора от цялата страна

...
Родилката Магдалена Иванова, за която много хора от цялата страна
Коментари Харесай

Чудото се случи! Сестрата на изпадналата в кома родилката Магдалена съобщи прекрасна новина

Родилката Магдалена Иванова, за която доста хора от цялата страна се сплотиха и  подариха кръв, през днешния ден се е събудила от кома. Това оповестява ШУМ.БГ, базирайки се на сестрата на младата жена Виктория Станкова. 

По думите й Магдалена е нормализирана, само че към момента е в интензивно поделение.

Първото, което е поискала родилката е да види децата си. Тъй като не може да приказва поради направената й трахеотомия, поискала лист и химикал и написала думата „ фотография “. Минути по-късно мъжът й посочил фотография на техните дечица – близначетата Веселин и Валентин.  Те са родени в осмия месец и тежат единствено към 1 700 грама. Към момента към този момент дишат независимо.

„ Отново благодарим на всички, които помогнаха. Все още има хора, които не престават да ми изпращат бележки, че са дарили кръв. Наистина все още към този момент не е належащо. Благодарим! “, сподели Виктория.

Припомняме, че при започване на тази седмица околните на Магдалена приканиха хората да дарят кръв за родилката, на която беше направено незабавно секцио. Тя беше призната в понеделник с високо кръвно и кръвотечение в МБАЛ-Шумен. Над 150 души от цялата страна, от които над 60 – от Шумен, се отзоваха и подариха кръв за младата майка. Благодарение на това, тя бе нормализирана, а през днешния ден към този момент излезе от кома. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР