Роденият в Момчилград Месут Юсуф, който през този сезон дебютира

...
Роденият в Момчилград Месут Юсуф, който през този сезон дебютира
Коментари Харесай

Вратарят на Арда Месут Юсуф получи плакет от кмета на Момчилград

Роденият в Момчилград Месут Юсуф, който през този сезон дебютира с екипа на Арда в Първа лига, получи плакет от кмета на общината Илкнур Кязим.

28-годишният вратар записа общо четири мача през този сезон за кърджалийския клуб и по този метод прекъсна интервала от близо две десетилетия неявяване на футболисти от Момчилград в елита. Месут Юсуф пази цялостен мач против сегашния първенец Лудогорец при равенството 1:1, при успеха с минималното 1:0 над Ботев в Пловдив, нулевото реми с Ботев (Враца) и при загубата с 0:1 от Черно море.

Месут Юсуф е ученик на момчилградската школа и е минал през всички гарнитури на локалния " Родопи-1935 ". Играл е за Арда в Трета лига, има и 2-годишен престой в Турция с тима на Гьозтепе (Измир).

" Момчилград се гордее със спортните триумфи, реализирани през всичките тези години. За нас е горделивост, че със своя темперамент и убеденост Месут Юсуф съставлява почтено нашата община. Пожелаваме да е здрав, да отстоява правилата си и да реализира още повече триумфи в персонален и професионален проект ", съобщи Илкнур Кязим. Тя подари на футболиста вратарски екип с № 1, като му пожела доста радостни мигове с сегашния му клуб.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР