Родените на 9 декември са творчески и енергични личности, те

...
Родените на 9 декември са творчески и енергични личности, те
Коментари Харесай

Родените днес, 9 декември

Родените на 9 декември са креативен и енергични персони, те бързо се образоват и имат метафизичен разум. Срамежливи и скромни са, което постоянно им пречи по пътя към триумфа.

Тези хора имат богат вътрешен свят, от детството си обичат да мечтаят и да витаят в своите мечти. С възрастта мнозина от тях въплъщават своите фантазии в живота си. Тези, които не съумеят, не престават да мечтаят.

Родените на този ден с всички сили се борят против несправедливостите и се стараят да изкоренят неравенството. Те са виновни и не дават обещание нещо, което не могат да изпълнят. Влече ги да се самоизразяват, което се демонстрира в творчество и блян да показват себе си. Невъзможността да се изразят ги прави нещастни.

Често родените на 9 декември са капризни и могат да станат нападателни. В такива случаи е мъчно да се поддържа връзка с тях. Те са потайни, затворени и некомуникативни. Могат да проявят безчувственост и да не крият негативните си страсти. Често мнението им се разграничава радикално от това на другите, изключително в обществената сфера, където с всички сили се стремят да създадат революционни промени.

Жените

Жените, родени на 9 декември, гледат позитивно на света, те са радостни и умни, имат бурна фикция. Отличителните им черти са почтеност и отговорност. Тези дами будят интереса на мъжете. Обожават подаръците и приятните изненади. Ще ги видите да пазят и пазят традициите. Ценят свободата и персоналното пространство.

Мъжете

Това са енергични, умни и чаровни персони. Интересуват се от нови познания. Свободолюбиви. Обичат спорта. Възприемат живота като поредност от завършения. Обожават да пътешестват. Тези мъже се стремят да притеглят вниманието на дамите. Те са почтени и грижовни към околните.

Съвети за родените на 9 декември

Научете се да простите на другите. Лесно се обиждате, само че не кройте проекти за възмездие и не задържайте обиди и отрицателни усеща в себе си – това ви работи разрушително.

Развивайте комуникативност. За реализиране на триумфи в живота е належащо да поддържате връзка повече и да бъдете по-тактични. Бъдете доброжелателни при диалози.

Не се опасявайте, че ще се загубите в тълпата. Не се старайте постоянно да изглеждате ефектно и да бъдете звезда. Ролята на елементарен човек от време на време може да бъде от повече изгода.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР