Родените на 5 декември са самоуверени, силни и упорити личности.

...
Родените на 5 декември са самоуверени, силни и упорити личности.
Коментари Харесай

Родените днес, 5 декември

Родените на 5 декември са самоуверени, мощни и упорити персони. Те са настоятелни, виновни, довеждат до дъно даже неприятните неща. Когато се занимават с нещо, напълно се концентрират в своята активност. Привличат ги нови планове, с лекост намират златната жилка там, където никой не я вижда. Способни са на огромни достижения, само че в живота им постоянно се срещат и провали. Спънките най-често пораждат заради непрактичност. Тези хора са способни да подхващат решителни дейности, само че рядко ги обмислят или претеглят.

Родените на този ден не обичат да вършат взаимни отстъпки, ненавиждат препоръките и пренебрегват непознатото мнение. Те са доста общителни, само че за обичаните си неща са способни да приказват с часове. Убедителни и красноречиви са, когато отстояват своята позиция.

Това са витални и енергични персони, обичат приключенията и риска, самостоятелни са. Дразни ги нуждата да чакат, заради което постоянно работят импулсивно. Съветът за тях е да се схванат със себе си и своите стремежи, другояче съмненията и разочарованията по определения път са неизбежни.

Жените

Жените, родени на 5 декември, са самостоятелни персони, те умеят да мислят и разсъждават. Емоционални, чувствени, екстравагантни, тези дами Стрелец притеглят лицата от противоположния пол. Техни избраници нормално са харизматични мъже. Във взаимоотношенията ценят свободата и персоналното пространство.

Мъжете

Мъжете, родени на 5 декември са оптимисти и обичат да рискуват. Харесва им да опознават нови неща и да получават нови познания. Склонни са бурно да показват страстите си. Любовните връзки с такива мъже припомнят шадраван от усеща и страсти и на дамите постоянно им е забавно с тях. Но не бързат да се обвържат в брак.

Съвети за родените на 5 декември

Осъзнайте какво в действителност желаете. Обърнете внимание на вътрешния си свят и надникнете в своята душа. Само когато изясните своите фантазии, можете да ги реализирате в живота.

Не подценявайте непознатите препоръки. Вслушвайте се в мнението на другите хора, по този начин ще се предпазите от неверни действия.

Бъдете положителни и обективни към близките. Необходимо е да се разплатите с кармичните задължения. Проявявайте състрадание и благотворителност, по този начин можете да станете благополучен човек.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР