Роботизираната прахосмукачка Viomi е толкова ниска, че се промъква навсякъде Умните

...
Роботизираната прахосмукачка Viomi е толкова ниска, че се промъква навсякъде
Умните
Коментари Харесай

Viomi VSLAM Robot Vacuum Cleaner – почиства интелигентно


Роботизираната прахосмукачка Viomi е толкоз ниска, че се промъква на всички места

Умните роботизирани прахосмукачки се трансфораха в един от най-полезните домашни уреди, които поддържат чистотата в жилището и в същото време ни избавят от рутинните ръчни дейности. Сред най-популярните на пазара са интелигентните прахосмукачки Viomi.

Моделът, предлаган от онлайн магазина Tomtop, коства единствено 144,49 евро с безвъзмездна доставка от Германия. Този апарат се отличава с всмукателна мощ 2600Pa с опция за конфигурация на 4 скорости и почистваща система от ново потомство, която има удължени двустранни четки и работи без да подвига прахуляк. И несъмнено, с умна система за обмисляне на маршрута в действително време.

Интелигентният домакински апарат на Viomi е стилен, лек и трудолюбив

Viomi VSLAM употребява японски NIDEC вентилатор и има огромна всмукателна мощ 2600Pa, а опцията за конфигурация в четири скоростни режима обезпечава мечтаната продуктивност и успеваемост при разчистване. поддържа три режима на разчистване: изсъхнало, мокро и смесен (сухо и мокро).

Тя е тънка – височината ѝ е единствено 7,8 см, с помощта на което може да се промъква безпроблемно под кревати и дивани. 12 вградени датчика с висока акуратност подсигуряват бързо и акуратно разчистване на всяко ъгълче в жилището от прахуляк, косми от домашните любимци, зърна и отпадък.

Viomi сканира в действително време средата в близост и изготвя оптималния маршрут за разчистване

Широкоъгълна HD камера събира бързо информация за средата в близост, а интелигентният VSLAM логаритъм с поддръжка от невронна мрежа сформира най-оптималния маршрут за разчистване. Нещо повече, посредством сканиране в действително време със скорост 60 пъти в секунда, прахосмукачката може да обнови маршрута, с цел да избегне неведнъж разчистване на едни и същи площи.

е оборудван с издръжлива батерия 3200 mAh, която обезпечава непрекъсната работа на прахосмукачката в продължение на 2 часа. Уредът поддържа функционалност за автоматизирано презареждане – когато батерията падне, Viomi отива сама до док-станцията за зареждане.

Когато батерията падне, Viomi автоматизирано отива до док станцията за презареждане

Можете да управлявате Viomi комфортно благодарение на мобилно приложение Mi Home APP, налично за събаряне от онлайн магазините Гугъл Play (за Android) и App Store (за iOS) – да проектирате стремежи маршрут за разчистване, да пускате прахосмукачката по график в избран миг или да я задействате отдалечено.

Роботизираната прахосмукачка на е стилен апарат с размери 35х35х7,8 см и тегло 6,1 кг. Оборудвана е с торба за прахуляк 240 мл и контейнер за вода с електронно ръководство на подаваното количество. Работи безшумно (75dB). В комплекта влизат още моп забрадка, захранващ адаптер, няколко четки и документи.

Управлението на Viomi може да става отдалечено през мобилно приложение

Можете да купите този интелигентен апарат за дома тук: – на цена от 144,49 евро с безвъзмездна доставка от Германия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР