Робин Гейтнс, служител на космическата агенция, отговарящ за американското участие

...
Робин Гейтнс, служител на космическата агенция, отговарящ за американското участие
Коментари Харесай

НАСА: Руският модул може да бъде изолиран от останалата част на космическата станция

Робин Гейтнс, чиновник на галактическата организация, отговарящ за американското присъединяване в програмата на МКС, показа новината на среща във вторник. Тя предизвести, че съветският модул Звезда („ Звезда “), пуснат на пазара през 2000 година и издигнат върху рамка от 80-те години на предишния век, е пропущал въздух и сподели, че в случай че казусът не бъде отхвърлен, модулът може да се наложи да бъде непрекъснато изолиран от останалата част от галактическата станция.

„ В най-лошия сюжет можем за непрекъснато да изолираме този модул. Изтичането е толкоз едва, че е мъчно за разкриване на детектори и ултразвуково съоръжение “, изясни тя и добави, че сега съветски и американски експерти търсят местата, където се появяват течовете.

В отговор на мненията на Гейтнс съветската галактическа организация Роскосмос съобщи, че всички течове са разпознати и че няма причина за безпокойствие. „ Руските космонавти Пьотр Дубров и Антон Шкаплеров откриха последния вероятен теч на въздух през декември “, сподели пред публицисти представител на организацията. Той сподели, че те имат проект за премахване на казуса, добавяйки, че „ терзанията на нашите сътрудници са неоснователни и изненадващи “.

Звезда е един от най-старите съставни елементи на МКС и е структурният и функционален център на съветския орбитален сегмент, частта от галактическата станция, издигната и ръководена от Русия. Основните му елементи за първи път са конструирани в Съветския съюз през 80-те години на предишния век, а по-късно по-късно са преназначени, с цел да служат като модул на МКС, който беше изстрелян през 2000 година

През декември Съединени американски щати вкараха нови наказания против съветски компании, които си сътрудничат с военните, в това число компании, които са неразделна част от съветската галактическа стратегия. Дмитрий Рогозин, началник на Роскосмос, разкритикува ограниченията, заявявайки, че те ще попречат на съдействието на МКС. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР