Ривър плейт загуби суперкласикото срещу големия си съперник Бока хуниорс,

...
Ривър плейт загуби суперкласикото срещу големия си съперник Бока хуниорс,
Коментари Харесай

"Ривър плейт" удържа срещу "Бока" и отново е на финал в Копа Либертадорес

Ривър плейт " загуби " суперкласикото " против огромния си противник " Бока хуниорс ", само че все пак ликува. " Милионерите " отстъпиха с 0:1 в реванша от полуфиналите в Копа Либертадорес, само че с помощта на триумфа си с 2:0 при започване на месеца се класират за финала.

Там актуалният първенец ще пази купата си против някой сред бразилските " Фламенго " и " Гремио " на 23 ноември в чилийската столица Сантяго.

Преди година " Ривър плейт " стъпи на върха в най-силния клубен шампионат в Южна Америка след исторически и трагичен край против " Бока хуниорс ". Той беше и последният край, извършен в две срещи. " Милионерите " могат да станат първият тим след " Бока " от 2000 и 2001 година насам, който печели купата в Копа Либертадорс в две следващи години.

Резервата Жан Уртадо вкара с глава в 80-ата минута и окрили домакините на " Бомбонера ". Футболистите на " Бока " пробваха да стигнат до нужния втори гол, само че не съумяха.

Мачът стартира с 15-минутно забавяне, с цел да бъде изчистен теренът от хвърлените от трибуните ленти. Двубоят обаче мина без огромни произшествия.

River Plate through the final for the second consecutive year! #CopaLibertadores#River#Boca
pic.twitter.com/6VxQ58O7MQ
— Daniele (@EdenDassidy) October 23, 2019
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР