Рим. Бившият стратег на кампанията на Доналд Тръмп Стийв Банън

...
Рим. Бившият стратег на кампанията на Доналд Тръмп Стийв Банън
Коментари Харесай

AFP: Стийв Банън ще подпомага формирането на крайнодесни предизборни щабове за изборите за Европейски парламент през 2019 година

Рим. Бившият пълководец на акцията на Доналд Тръмп Стийв Банън ще подкрепя образуването на крайнодесни предизборни щабове в цяла Европа за с цел да сътвори пан-континентално дясно придвижване преди изборите за Европейски парламент през 2019 година, предава AFP .
В изявлението си на конгреса на италианската извънредно дясна партия " Фратели д`Италия " Банън прикани хората в цяла Европа да се причислят към него в анти-ЕС акция против обичайните политически партии.
" Ще осигурим и създадем изследвания и разбори на данни и ще създадем „ военни зали “, от които хората имат потребност с цел да завоюват ", сподели Бенън пред аудиторията в Рим, пред десетки публицисти.
Банън, някогашният консултант на Тръмп, който сподели, че е „ да бъдеш наименуван расист е значка на достойнството ", посети разнообразни европейски страни през последните месеци с вярата да построи по този начин нареченото популистко въстание в европейската политика.
Той се концентрира върху създаването на проекти за учредената в Брюксел фондация " Движението " и се срещна с водещи политици против имиграцията, в това число с премиера на Унгария Виктор Орбан и министъра на вътрешните работи на Италия Матео Салвини.
" След изборите през ноември, когато президентът Тръмп ще победи партиите на марксистките демократи и той няма да бъде заплашен от импийчмънт, ще консумирам 80% от моето време в Европа за подготовката за европейските парламентарни избори ", сподели Банън.
Повишената интензивност на Банън в Европа идва, откакто той беше изтласкан от Белия дом, и излезе от дясната медийна империя Брейбарт, наказан от някои коментатори като разпространяващ расистки възгледи.
По-рано този месец австрийската извънредно дясна Партия на свободата, част от ръководещата коалиция на страната, съобщи, че не желае политическо съдействие с Банън.
" Искаме да изградим съюзи в Европа, само че ние го вършим без значение от Съединени американски щати, Русия или някой различен ", съобщи ръководителят на партията за независимост Харалд Вилимски.
" Ние желаеме да растем, да се разрастваме и да развиваме нашата стратегия и хрумвания сами по себе си, само че сигурно не под управлението на някой, настоящ в Съединени американски щати ", добави той.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР