Ричард Тенг, досегашен ръководител на регионалните пазари извън Съединените щати

...
Ричард Тенг, досегашен ръководител на регионалните пазари извън Съединените щати
Коментари Харесай

Оглеждат потенциален наследник на шефа на криптоборсата Binance


Ричард Тенг, доскорошен началник на районните пазари отвън Съединените щати на криптоборсата Binance, се приема за най-вероятният претендент за правоприемник на основния изпълнителен шеф на компанията за криптовалута Чанпън Жао, съгласно известия в медиите, съобщи Reuters. Тенг оглави регионарните пазари на платформата в края на май.

Въпросът за наследяването на поста незабавно назря, откакто компанията беше подложена на корав надзор от страна на Съединени американски щати през последните месеци, заяви Bloomberg News, базирайки се на хора, осведомени с въпроса, оповестява организацията.

В изявление Тенг отхвърли версията, че е бил подготвян да поеме компанията от 46-годишния изпълнителен шеф. „ Да се спекулира с сходни неща би било прибързано “, сподели в изявление Тенг. „ Както висшето управление, по този начин и регулаторите разискаха при затворена врата, че Ричард Тенг е единственият водач, който би могъл да замести пълноценно Чанпън Жао и двамата да продължат да построяват компанията съгласно неговата визия, като в същото време оказват помощ за превъзмогване на съществуващата бездна сред компанията и регулаторите “, излиза наяве от обясненията в изявлението. Криптоборсата Binance не е дала отговор на настояването на Reuters за коментар по отношение на информацията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР