Риана става посланик на БарбадосНай-известното лице от Барбадос става посланик

...
Риана става посланик на БарбадосНай-известното лице от Барбадос става посланик
Коментари Харесай

Риана става посланик на Барбадос

Риана става дипломат на Барбадос
Най-известното лице от Барбадос става дипломат на Карибския остров.

Нова роля за Риана. Певицата на "Diamonds" е назначена за "извънреден и пълномощен посланик" на Барбадос, заяви в четвъртък държавното управление на Карибския остров.

"Риана надълбоко обича тази страна и това се отразява в нейните филантропски каузи, изключително в региона на здравето и образованието. Тя също по този начин демонстрира патриотизма си, като държи на страната си и на острова като собствен дом", сподели Миа Амор Мотли, министър-председател на Барбадос. "Освен триумфа си като поп икона, тя сподели също по този начин креативно чувство и финес в бизнеса. Затова има смисъл да я ангажираме и да я насърчим да работи по-усърдно за нашата задача, да преобразим Барбадос".

Робин Риана Фенти, както е същинското име на певицата, не крие насладата си: "Не бих могла да бъда по-горда, получавайки такава влиятелна купа от родната си страна. Всеки барбадосец ще би трябвало да изиграе своята роля, и с неспокойствие чакам да поема моите отговорности. Очаквам с неспокойствие да работим с премиера Мотли и нейния екип, с цел да преобразим Барбадос", написа тя. През май предходната година Риана сподели поддръжката си за Мия Амор Мотли, която бе определена предходната пролет: "Поздравете моя нов министър-председател и изключително министър председателят "ПЪРВАТА ЖЕНА "на Барбадос... почитан @mamottley", написа звездата на Instagram. "Заслужаваше и беше време! Тя събаря бариерите и основава история по доста способи! Поздравления."

В продължение на 10 години Риана беше културен дипломат на някогашната английска колония и промотира острова си по целия свят и даже приветства принц Хари в столицата Бриджтаун за 50-годишнината от независимостта на Барбадос, през декември 2016 година Тя се връща постоянно в родната си страна, без значение дали ще посети фамилията си или околните си, като това лято беше на сватбата на един от приятелите си от детинство и взе участие в "Crop Over", прочут фестивал, отбелязващ края на реколтата на захарната тръстика. Спазвайки барбадоската традиция, певицата танцува и се облича с ексцентрични и колоритни дрехи, споделяйки фотоси по обществените мрежи.

Улицата, където е израснала, носи името ѝ: на "Риана Драйв" можем да открием уважението към "нашия диамант". Къщата, в която живееше със фамилията си, също се отличава освен с ярките си цветове, само че точно тъй като името на Риана е написано на земята, сред слънцето и националния байрак. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР