Риана предизвика десетки коментари в социалните мрежи след последните ѝ

...
Риана предизвика десетки коментари в социалните мрежи след последните ѝ
Коментари Харесай

Бомба около Риана: Бременна ли е или зверски се е освинила?

Риана провокира десетки мнения в обществените мрежи след последните ѝ папарашки фотоси. Изпълнителката на шлагера Umbrella беше снимана, до момента в който напуща жилището си в Ню Йорк, облечена с тесни джинси и тениска. " Бременна ли е Риана или е пропуснала няколко тренировки във фитнеса ", запита онлайн изданието Hollywood life, представено от vesti.bg. Без значение каква е повода за напълняването на певицата, едно е несъмнено - почитателите ѝ я харесват такава.

Повечето от мненията в обществените мрежи са одобрителни:

" Надявам се това да не е фотошоп, тъй като " Пълничката Рири " ми харесва ", написа обожател в " Туитър ".

Като всяка друга жена на планетата, тялото на Риана също търпи промени през годините. Но вместо да търпи рецензии за това, се случва тъкмо противоположното. Когато тя се появи на фестивала в родния ѝ Барбадос през 2015 година с нищожен тоалет, мненията бяха, че наподобява по-добре от всеки път.



" Невероятна " я нарекоха и след концерта ѝ във Ванкувър през 2016 година, когато излезе на сцената с прилепващ гащеризон в физически цвят, който наблягаше формите ѝ.



Не всички звезди обаче одобряват същото " топло посрещане ", когато качат няколко кг допълнително.

В началото на май папарашки фотоси по бански на Ким Кардашиян я демонстрираха в напълно друга светлина от съвършените фотоси в " Инстаграм ", а лъсналият ѝ целулит беше гореща тематика в медиите и в обществените мрежи.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР