Риана е музикална суперзвезда и така, както печели милиони, така

...
Риана е музикална суперзвезда и така, както печели милиони, така
Коментари Харесай

Имате ли 16 млн. долара? Риана продава разкошения си мезонет в Ню Йорк

Риана е музикална суперзвезда и по този начин, както печели милиони, по този начин и обича да живее в разкош. В продължение на няколко години хубавицата от Барбадос обичаше да прекарва времето си в мезонета си, намиращ се в сърцето на Манхатън.
„ Малкият рай” на Риана се намира на известната улица „ Лафайет”, пресичаща китайския квартал в Ню Йорк, безусловно „ на пъпа” на остров Манхатън, осведоми БГНЕС.
Върху 400-те квадрата, заемащи двата последни етажа на постройка от 1900 година, са ситуирани четири спални, три бани, от които едната с аспект към Емпайър Стейт Билдинг, камина, дрешник, голям хол, прелестна тераса. Мезонетът предлага и 360-градусов аспект към „ огромната ябълка”.
Въпреки топ местоположението и лукса, Риана въпреки всичко е решила да се раздели с изключителната благосъстоятелност. Според уеб страницата StreetEasy звездата желае да продаде мезонета за скромната сума от 16.950 млн. $. Освен това певицата таман си купи голямо имение на един от най-високите хълмове на Холивуд, на стойност близо 7 млн. $. Освен това тя разполага с къща на остров Барбадос.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР