Риалити звездата Ким Кардашиян Уест и съпругът й, рапърът Кание

...
Риалити звездата Ким Кардашиян Уест и съпругът й, рапърът Кание
Коментари Харесай

Ким Кардашиян и Кание Уест преговарят за заснемането на биографичен филм

Риалити звездата Ким Кардашиян Уест и брачният партньор й, рапърът Кание Уест , договарят за снимането на филм за живота им , заяви Контактмюзик.
 
Според източници от обкръжението й двойката, която подписа брак през 2012 година и има три деца - Норт, Сейнт и родената преди три месеца от сурогатна майка Чикаго , договаря за претворяването на историята й на огромен екран с водещи кино студиа. Семейство Уест са подготвени против подобаваща оферта да създадат феновете на киното очевидци на върховете и спадовете във връзката им .
 

" Ким и Кание не могат да се оплачат от неналичието на оферти за снимането на филм за живота им. Повечето предложения обаче са или за нискюбюджетни продукции , или под формата на подмятания от по-големи студиа , които по този начин и не се материализират. Сега обаче двойката е " ухажвана " от водещи компании като " Уорнър брадърс " и " Сони пикчърс " и в визиите си към този момент вижда огромен шлагер, в случай че филмът бъде сниман по верния метод ", споделя неназован източник от обкръжението им, представен от сп. " Хийт ".
 

" Ключов миг е филмът да не бъде долнопробен и да пресъздаде основно позитивните аспекти на връзката им . Ким и Кание също по този начин са наясно, че сходна продукция не може да бъде напълно " захаросана " и да прикрива обстоятелството, че в връзките им има и проблеми ", добавя източникът.
 
 Guliver/Getty Images

Едно от нещата, които отклоняват евентуални продуценти , е равнището на креативен надзор , което двойката желае да упражни върху плана.

 
" Кание Уест желае неговата музика да заема централно място във кино лентата. Той обича да пее на Ким и децата, както и да ги вижда в публиката на концертите си. Актьорът, който ще се превъплъти в облика му, ще би трябвало да бъде доста надарен в това отношение. Ким въпреки това се интересува основно от метода, по който ще бъде пресъздадено риалити фамилията й. Двамата с Кание упорстват за сериозен надзор върху сюжета , поради което формализирането на плана може да отнеме време. Желанието им обаче е нещата да се случат още тази година ", споделя още източникът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР