Риалити звездата Борислав Борисов, познат още като гадже на скандалната

...
Риалити звездата Борислав Борисов, познат още като гадже на скандалната
Коментари Харесай

Боби Ръгбиста ридае заради жестока семейна драма, която го съсипа

Риалити звездата Борислав Борисов, прочут още като гадже на скандалната Никита Джонсън, загуби татко си, научи HotArena.

„ Сбогом, баща! Благодаря, че беше до мен, когато бях дребен и имах потребност от съвет! Благодаря ти, че имах свободата да бъда този, който желаех! Благодаря ти, че в никакъв случай не ме спря да направя грешките, които считах за значими! Благодаря ти, че бяхме разнообразни и че не бе нужно да си приличаме! Благодаря ти, че не ми попречи за нищо, което държах да направя или сбъдна! И елементарни моите неточности! Почивай в мир! “, написа Боби Ръгбиста в персоналния си фейсбук.

Освен сърцераздирателния пост Борислав показа и фамилна фотография. Няколко часа по-късно Боби показа още трагични елементи към жестоката фамилна драма, която го унищожи. „ Последно довиждане с нашия обичан и обичан татко, брачен партньор, дядо и другар Никола Борисов! “ и посочи, че погребението ще е през днешния ден в Банкя. 

Още при влизането си в „ Биг Брадър “ при своята половинка Никита Боби сподели, че татко му е тежко болен. Това бе и повода да откаже да остане до края на формата. Вместо това реши да бъде до своя родител в последните му земни дни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР