Риалити героят Джино Бианкалана се врече във вярност на красивата

Риалити героят Джино Бианкалана се врече във вярност на красивата ...

Джино с тайна сватба в Гърция.


Риалити героят Джино Бианкалана се врече във вярност на красивата докторка Кристиана Канева миналия уикенд. Влюбените са вдигнали тайна сватба в Гърция. Според запознати Джино и Кристиана решили да положат клетви в южната ни съседка, за да се скрият от любопитството на медиите и феновете у нас.

Заедно с тях били само най-близките им роднини, които станали свидетели и на брака им. Откакто е с доткро Канева, Джино съвсем е променил начина си на живот и дори е изтрил профилите си в социалните мрежи, където преди поставаше всяка стъпка от ежедневието си.

Към днешна дата той е посветил цялото си време на Кристиана и новия си бизнес. Припомняме ви, че Кристиана и Джино се сгодиха през август като вместо пръстени, си татуираха еднакви халки на безименните си пръсти.Брюнетката е завършила Медицинския университет и работи в МБАЛ "Света София", а с Бианкалана се запознали покрай множеството му операции след тежката катастрофа, която претърпя в Чикаго.

Близките му се радват, че най-накрая е намерил любовта на живота си след неуспешните връзки с поп фолк певицата Джена и полския модел и милионерка Изабеа Родригес, предават от Телеграф.

Източник: hotnews.bg