RGB лента от дясната страна на панела завършва стилната визия

...
RGB лента от дясната страна на панела завършва стилната визия
Коментари Харесай

Adata EC700G – външна RGB кутия за SSD


RGB лента от дясната страна на панела приключва стилната визия на кутията
(снимка: Adata)

Нов артикул на тайванската компания Adata дава на старите вътрешни M.2 PCIe или SATA устройства ново приложение под формата на външен SSD диск.

RGB SSD кутията EC700G е съвместима с всички PCIe и SATA SSD устройства, като поддържа скорости на трансфер до 1000MB/s с помощта на своя USB 3.2 Gen 2 и Type-C интерфейс. Кутията може да се употребява освен с най-разпространените M.2 2280 размери, само че също с M.2 2242 и M.2 2230 модели.

EC700G има матова повърхнина, която защищава от струпване на нежелани пръстови отпечатъци. Скосени ръбове придават повече дълбочина на дизайна, а горният объл борд е по диагонал насочен, създавайки забележима триъгълно завършена повърхнина. Дясната страна на панела е решена с RGB лента, която приключва стилната визия на кутията.
още по тематиката
Adata EC700G е освен красива, само че и функционална SSD кутия. Инсталира се елементарно – като просто се сложи SSD устройството в кутията, без потребление на спомагателни принадлежности.

Кутията работи с всички най-популярни операционни системи, включително Windows, macOS и Android, тъй че потребителите могат комфортно да трансферират файлове сред другите си устройства.

EC700G е практично решение и за предпазване на конзолни игри, като също така може да способства и за по-бързото им зареждане, подчертаха от Adata.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР