Резултатът от филма е неочаквано много по-добър. Вчера гледахме филма

...
Резултатът от филма е неочаквано много по-добър. Вчера гледахме филма
Коментари Харесай

Сано: Диви и щастливи е с невиждани за бг кино каскади

Резултатът от кино лентата е ненадейно доста по-добър. Вчера гледахме кино лентата към този момент приключен в кино и би трябвало да кажа, че е убийствено трогателен. По сюжет го бяхме заложили да е тъкмо това, което е – има си романтика, има ужасно доста комизъм и екшън във тип и форма, какъвто дръзвам да настоявам досега в българско кино не е снимано. Това сподели в студиото на ФАКТИ артистът и продуцент Александър Сано за „ Диви и щастливи “, който потегля по кината от 29 ноември.

Борислав Захариев е написал сюжета, който е претърпял няколко промени. С прослойка пък е ангажирана една от трите най-хубави агентки в Лондон.

„ Това, което ще видят феновете е закономерно. По кино лентата работиха към стотина души екип. Всички имат минимум 10, а някои и 15-20 години опит в киното, четирима от тях за първи път работиха в българска продукция. Каскадьорският екип, с който работихме е в топ 3 в света “, сподели Сано.

„ Моят воин контрольор Донев е извънредно акуратен в това, което прави. Слави се с това, че завършва случаите си в границите на 24 часа, а в този момент едни девойки, които нямат никакъв опи, го вършат „ див и благополучен “, описа артистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР