Резултатът от ДНК експертизата на Ангел Христов от Братя Галеви

...
Резултатът от ДНК експертизата на Ангел Христов от Братя Галеви
Коментари Харесай

По пръстови отпечатъци разпознали тялото на Ангел Христов, не по ДНК

Резултатът от ДНК експертизата на Ангел Христов от Братя Галеви още не е дошъл в Окръжна прокуратура-Кюстендил заяви говорителката Марияна Сиракова, написа 24 часа.

Въпреки това обаче изрично трупът е на Ангел Христов. Това е открито по пръстови отпечатъци и други идентификационни белези.

Вчера на обяд наблюдаващият прокурор е издал разпореждане за освобождение на тялото от правосъдна медицина, с което се позволява на околните му да си го приберат. 

Прокуратурата чака и заключението на съдебно-медицинската експертиза за гибелта. След като то дойде, досъдебното произвеждане ще бъде прекъснато, тъй като стана ясно, че е умрял от инфаркт.

Пети ден продължава да витае мистерията към гибелта на 54-годишния Ангел Христов, който дружно с Пламен Галев е разгласен от 2012 година за търсене с алена бюлетина на Интерпол.

До момента единственото ясно към скандалния случай е, че той е умрял тук, в България, в резултат на остро разстройство на коронарното кръвообращение.

Всички останали въпроси, които си задават публицисти, дупничани, полиция и специфични служби, както и целият български народ в последните дни, остават към този момент без отговор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР