Резултатът на тези избори ще бъде красноречив за възможностите и

...
Резултатът на тези избори ще бъде красноречив за възможностите и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова го изхвърли, той я разплака: Изборите ще покажат капацитета ти!

„ Резултатът на тези избори ще бъде сладкодумен за опциите и потенциала на Нинова да ръководи най-старата партия в България. Тя би трябвало нагледно казано „ да обере плодовете “ на своите двугодишни старания, с които трансформира Българска социалистическа партия в лидерска партия “.

Това декларира пред „ Аргументи “ социалистът Кирил Добрев.

„ Как присъединяване на Българска социалистическа партия в държавно управление, което приключи контракта с Газпром, изгони 70 съветски дипломати и подвигна ветото за присъединението на РСМ в Европейски Съюз, спомогна за връщането на част от гласовете, които сме изгубили като партия в посока на Възраждане? За страдание прогнозите, които ни дават социологическите организации, не са доста положителни. Дано не съм прав, само че чакам Българска социалистическа партия да загуби мандати в някои региони, от които имахме депутати в последния парламент “, разяснява той.

Добрев съобщи, че не вижда с кои политически сили Българска социалистическа партия може да се коалира в последващо държавно управление.

„ В последните дни на Народното събрание, Българска социалистическа партия нападна всички някогашни свои сътрудници и всички възможни такива. Нямам никаква визия кому беше нужно тъкмо в последните дни на предното ръководство, да се караме с всички пред медиите, а Политическа партия и Демократична България се отдръпнаха тактично и оставиха да се дърлят обществено Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия “, изясни той малко, откакто съдът удостовери, че неговото изключване е в несъгласие на Устава на Българска социалистическа партия.

„ Може би ще Ви изненадам, само че аз персонално не чакам госпожа Нинова да одобри решението на съда и познавайки я, мисля ще предложи на Народно събрание да ме изключи още веднъж “, предвижда Кирил Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР