Резово. България върши страхотна работа по опазване на границата и

...
Резово. България върши страхотна работа по опазване на границата и
Коментари Харесай

Манфред Вебер, ЕНП: България върши страхотна работа по опазване на границата и изпълнява всички изисквания за присъединяване към Шенген

Резово. България прави страхотна работа по запазване на границата и извършва всички условия за присъединение към Шенген. Това сподели ръководителя на парламентарната група на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, който посети с. Резово с премиера Бойко Борисов, съобщи държавната осведомителна работа .
Манфред Вебер благодари на министър-председателя Бойко Борисов за опазването на външната граница. „ Всичко, което видяхме в последните 3 години, потвърждава, че страната ви може да обезпечава граничния надзор и да опазва външните граници на Европейски Съюз. Това е посланието ми и към другите страни в Европа, че България прави страхотна работа по запазване на границата. С лидерските си качества, които министър председателят Борисов сподели с положителните контакти с турския президент Ердоган моето усещане е, че България може да е модел за останалите страни в Европейски Съюз, че може да се обезпечава един сполучлив граничен надзор “, съобщи още ръководителят на парламентарната група на ЕНП в Европейския парламент. Според Манфред Вебер страната ни извършва всички условия за присъединение към Шенген, даже „ по-добре от други страни “. „ Тези, които са леко скептични за присъединението, ще им кажа да не приказват единствено теоретично, а да дойдат и да видят какво България прави по границата “, добави още Вебер.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР