Рейтингът на спадна до най-ниското ниво за една година, докато

...
Рейтингът на спадна до най-ниското ниво за една година, докато
Коментари Харесай

Морисън с рекордно нисък рейтинг

Рейтингът на спадна до най-ниското равнище за една година, до момента в който консервативното му държавно управление бе разтърсено от секс абсурда за принуждение над жени-депутати и служителки. Това демонстрираха резултатите от допитване на публичното мнение в понеделник, съобщи " Ройтерс ".

Подкрепа на Морисън е спаднала със седем % за две седмици до 55% - за първи път от предишния март то спадна под 60 %. Ако резултатът от допитването бъде още един на изборите, консервативното държавно управление ще загуби властта си от лейбъристите.
 Скот Морисън изиска повече дами на управителни постове в Австралия
Скот Морисън изиска повече дами на управителни постове в Австралия

След свадите със секстормоз, раздрусали властта

Припомняме, че по-рано самият министър председател даде обещание да направи повече за привличането на дамите в политиката. Морисън съобщи, че неговата консервативна Либерална партия вкарва минимална квота от жени-кандидати за присъединяване в избори, с цел да усили броя на дамите депутати.

През март, десетки хиляди дами стачкуваха в Австралия против половото принуждение и половото неравноправие . Възмущението се усили след известия за обезчестяване, които разклатиха консервативното държавно управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР