Рейтингът на Корнелия Нинова не се увеличи, въпреки че беше

...
Рейтингът на Корнелия Нинова не се увеличи, въпреки че беше
Коментари Харесай

ТАБЛИЦА показва какво щеше да се случи, ако изборите бяха днес

Рейтингът на Корнелия Нинова не се усили, макар че беше на вярната страна по тематиката за Истанбулската спогодба. Има лек отлив от ГЕРБ, само че с малко над 1 %. Министър Красимир Каракачанов е с висок рейтинг, аз също съм " за " казармата. Това съобщи журналистът Нора Стоичкова в утринния блок на Bulgaria on air.

" Волен Сидеров има предстоящо невисок рейтинг, защото взима странни позиции по другите публични тематики. Например при чуването на Гинка Върбакова за ЧЕЗ, той реши да атакува Българска социалистическа партия, без съображение ", разяснява още тя.

" Не би трябвало да подценяваме и договорката с ЧЕЗ, която ще донесе облаги на избрана група хора. Движение за права и свободи е безконечният балансьор в Народното събрание. ", сподели още Нора Стоичкова по тематиката за ЧЕЗ и ролята на Движение за права и свободи в политиката.

" Красимир Каракачанов е в най-хубава позиция сега, той има минимум отрицание. Нека не забравяме, че Волен Сидеров се появи 3 месеца преди изборите и всички го подценяваха, само че сега е в политиката ", това съобщи журналистът Кристина Кръстева.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР