Рейчъл Бойл, която страда от рядко заболяване - супервентрикуларна тахикардия,

...
Рейчъл Бойл, която страда от рядко заболяване - супервентрикуларна тахикардия,
Коментари Харесай

Момиче умря 3 пъти и сподели какво е усещането

Рейчъл Бойл, която страда от рядко заболяване - супервентрикуларна тахикардия, умряла няколко пъти и след това се върнала към живота. Рейчъл описала своя опит с клиничната гибел в обществената мрежа Tik Tоk.

" О, Боже. Всъщност умрях три пъти. Имам рядко сърдечно заболяване, наречено SVT, което е доста мъчно за лекуване. След като имах пристъп, пулсът ми скочи до към 230 удара в минута. Тялото ми не можеше да се оправи и просто спря ", споделя Рейчъл във видеото.

" Кълна се, че това се случи. Чувствах се като отвън тялото си. Видях единствено мощна бяла светлина и тялото си. Времето минаваше доста, доста постепенно. Сякаш се движех постепенно към светлината. Тогава внезапно можах да се видя, като че ли виждам надолу към тялото си и си мисля какъв брой бясно е всичко това. Спомням си всичко толкоз ясно, същото се случи и идващия път, когато умрях по време на сърдечна интервенция. Това е в действителност необичайно, само че прелестно чувство. Това ме кара да се усещам малко по-добре по отношение на възприятието, че някой ден ще умра “, заключи тя.

Въпреки че доста консуматори не имат вяра на нейната история, Рейчъл отбелязва, че е чувала тези мнения доста пъти от разнообразни скептици:

" Това нещо ми се случи три пъти. Веднъж, до момента в който бях на операционната маса, почувствах по какъв начин душата изскача от тялото ми. Виждах се от птичи взор, бях тъкмо над тялото си. Видях го на масата и към мен нямаше нищо, нито инсталация, нито хирург, единствено тялото ми - изясни тя в мненията и добави, че постоянно се е чувствала „ спокойна, в мир и вълшебна “.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР