Революционните открития в света на технологиите и умните продукти все

...
Революционните открития в света на технологиите и умните продукти все
Коментари Харесай

SMART решения от LG за всеки момент от ежедневието на модерния потребител

Революционните открития в света на технологиите и умните артикули от ден на ден навлизат в всекидневието на елементарния човек и работят, с цел да трансфорат живота му вкъщи по-лесен, по-интересен и по-свързан. LG Electronics е компания, която интензивно влага в подобряването на метода на живот на своите консуматори, като предлага нововъведения в технологиите, функционалностите и цялостното портфолио на продуктите си. Гамата им от интелигентни решения предлага артикул за всеки миг и нужда на потребителите.

ToneFree за интензивно спортуващия

Безжичните слушалки от серията ToneFree на LG имат страхотни функционалности с стилен, ергономичен дизайн, конструирани по този начин, че да прилягат комфортно към всеки консуматор и при всяко придвижване. Това разрешава на ToneFree да се включат интензивно в всекидневието ни, осигурявайки брилянтен тон, по-добър бас и по-голяма изясненост при телефонните диалози. Предимства, извънредно значими за бързото ни всекидневие и изключително за интензивно спортуващия човек. С систематизиране на тежестта, центрирано по отношение на предната им част, което им оказва помощ да остават компактно прилепнали и постоянни, слушалките обезпечено изключват всякаква опция за рухване, без значение от динамичността и силата на упражненията, които спортуващия практикува. Гъвкавите накрайници от гел от медицински клас за ушите подхождат на формата на ухото, тъй че потребителят даже не ги усеща. Допълнителната интелигентна функционалност на ToneFree от LG Ambient (околна среда) разрешава на спортуващия когато и да е да е осведомен със заобикалящата го среда за по-голяма сигурност или пък да засилят еквалайзера, когато желаят да се потопят единствено в музиката и спорта си.

Повече за продукта можете да откриете тук:

NanoCell технология и огромен екран за футболните почитатели

След забързаното всекидневие всеки има потребност да релаксира с обичано занимание от уюта на дома. Свръхголемия екран на NanoCell серията от LG придвижва стадиона в дома за всеки футболен почитател с всичко належащо за цялостна атмосфера в деня на мача. Благодарение на NanoCell технологията картината, а с нея и спортното събитие са по-реалистични от всеки път с по-чисти и прецизни цветове и по-тъмно черно. С цветово сходство от 100% тв приемникът LG NanoCell TV демонстрира точно цялото благосъстояние от цветове. От ярката реалистичност на стадиона до детайлите на спортните екипи на играчите, всеки цвят придвижва спортния ентусиаст на трибуната. А Sport Alert функционалността е същинско украшение за ценителите, тъй като уведомява по време на и след спортното събитие. Потребителите в никакъв случай повече няма да съжаляват, че са пропуснали значими мачове на обичаните си тимове – даже в случай че гледат друго наличие.

Повече за продукта можете да откриете тук:

Колонка XBOOM 360 за радостните компании

Социалният ни живот е не по-малко значим и LG откриват новаторско решение за домашните празненства и фирмите с другари. Портативната аудио техника на компанията съчетава в себе си жанр и улеснение, което я прави съвършен сътрудник за динамичния човек, който обича да се забавлява във всеки миг от всекидневието си. LG XBOOM имат всичко съвършено за всеки случай – без значение дали празненството е навън, или закрито, колоните дават мощен тон и впечатляващи DJ резултати. Продуктът разполага с няколко режима и функционалности, които вършат ръководството му елементарно и комфортно. Режимът „ Dual Action Bass “ (Бас с двойно действие) усилва ниските честоти за по-смели и по-мощни ритми, които ще дават нов подтик на купона, а дълготрайната му батерия до 12 часа подсигурява, че ще забавлява потребителите си без спиране. Гугъл Assistant може да се задейства единствено с едно допиране, с цел да управлявате колонките единствено с гласа си. Устойчиви е на атмосферните условия, както и на намокряне, което значи, че може да се употребява без значение от това къде е определената локация на празненството. А стилния новаторски дизайн е основан по този начин, че да направи интериора още по-модерен и изтънчен.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР