Ревниво гадже забрани на актрисата и носителка на титлата Мис

...
Ревниво гадже забрани на актрисата и носителка на титлата Мис
Коментари Харесай

Ревнив любовник забрани на родна плеймейтка да се съблича

Ревниво гадже забрани на актрисата и носителка на купата " Мис Силикон “ Анна-Мария Чернева да се снима по долни дрехи.

Красавицата стана част от фотосесия за календар на " Мис Силикон “, в него вземат участие победителките от състезанието. Това, което прави усещане обаче, е, че всички са по нищожно долни дрехи, само Чернева театралничи по дантелена блуза с дълъг ръкав.

Бюст

Причината съгласно клюката е, че тя имала експлицитна възбрана да се включва във всевъзможни фотосесии и рекламни клипове по долни дрехи и даже бански. Миската се чудела по какъв начин да излезе от обстановката, защото контракт с състезанието не й разрешавал да откаже фотосите, в това време обаче не желала да си има непотребни неприятности, по този начин взела присъединяване с експлицитното изискване, че ще закрие силиконовия си бюст.

Духовно

Припомняме, че Анна-Мария се раздели с дългогодишния си другар Теди Хитлера, а малко по-късно откри любовта в лицето на нов мачо. Откакто е с него, хубавицата радикално е трансформирала държанието си, разясняват нейни познати. Както  " Телеграф “ първи писа, преди няколко месеца даже мина курс за духовно развиване и рационализиране.

Самата Анна-Мария тогава сподели пред " Телеграф “, че има предпочитание да работи и да се развива от ден на ден професионално като актриса и да загърби моделския живот. Междувременно календара на " Мис Силикон “ към този момент е реалност, девойките даже пуснаха 5 специфични броя, които ще подарят посредством лотария на петима от най-верните си фенове с подпис и целувка от всяка една от тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР