Реваншът от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите между

...
Реваншът от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите между
Коментари Харесай

УЕФА отряза Левски за трети мач

Реваншът от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите сред Левски и Хамрун Спартанс няма да се преиграва, признаха от " синия " клуб.

" Левскари,

Протестът на ПФК Левски бе отритнат от ръководителя на Апелативната комисия на УЕФА като " неприемлив ".

Решението по случая е без претекстове ", разгласи формалният уебсайт на клуба.

Преди това стана ясно, че Хамрун Спартанс е изпратил в УЕФА отговор против жалбата на Левски за преиграване на реванша поради фактическо нарушаване на разпоредбите при втория гол в постоянното време. За правенето на отбраната си малтийците са привлекли съществени адвокати като доктор Карло Ромбола (международен юридически съветник) и доктор Давид Фаруджа Сако (юридически консултант на клуба). Футболната федерация на Малта също е блъснала рамо посредством своя президент Бьорн Васало, вицепрезидентите доктор Матю Парис и Адриан Каша (бивш арбитър с интернационална кариера), генералния секретар Анджело Четкути и шефа на съдийската комисия Алан Марио Сант (също някогашен интернационален рефер и един от най-големите експерти по футболни правилници). В правенето на отговора са взели участие и отговорниците за връзки с УЕФА и футболната федерация на Малта Виктор Касар и Пол Борг, както и генералният секретар на клуба Стивън Салиба. Изпълнителният шеф на клуба Марсел Боничи изрече признателност на всички, изготвили защитната позиция " в толкоз къс период ".

Съдията Ищван Ковач, позволил съдбовната за Левски неточност преди гола на Хамрун в 92-ата мин. от мача на " Герена ", не получи наряд за плейофите за влизане в Шампионската лига, въпреки авансово да бе считан за сигурен съдия на една от борбите за групите.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР