Реваншът между бившия световен шампион по бокс в тежка категория

...
Реваншът между бившия световен шампион по бокс в тежка категория
Коментари Харесай

Битката между Джошуа и Усик на 23 юли в Близкия изток

Реваншът сред някогашния международен първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа и сегашния притежател на поясите Олександър Усик ще се организира на 23 юли в страна от Близкия изток, разгласи промоутърът на британеца Еди Хърн.

През септември предходната година Усик детронира Джошуа с единомислеща победа по точки, а реваншът на професионалния кръг сред двамата се отсрочи с няколко месеца, откакто в края на февруари украинецът се прибра в родината си, с цел да взе участие в отблъскването на съветската военна инвазия.

Все отново Усик получи позволение от украинските управляващи да напусне страната и да стартира подготовка за втория си мач с Джошуа.

" Надявам се тази седмица всичко да стане публично. Най-вероятно ще бъде на 23 юли в Близкия изток. Все още не е подписано, само че при всички положения сме на 9-10 седмици от този мач. Всичко е готово, с цел да могат да стартират тези момчета да вършат спаринги и да се приготвят за дуела ", разяснява Еди Хърн.

Антъни Джошуа към този момент се е бил в този район, откакто през 2019-та година победи Анди Руис в Саудитска Арабия и си върна шампионските пояси. От своя страна Усик съвсем постоянно се бие в чужбина, като последният му мач на родна земя е от 2016.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР