Ретроградното шествие на планетите, затъмненията и слабите звездни аспекти оказват

...
Ретроградното шествие на планетите, затъмненията и слабите звездни аспекти оказват
Коментари Харесай

Кои дни на 2022 г. ще са най-черните за всички зодии

Ретроградното шествие на планетите, затъмненията и слабите звездни аспекти оказват доста въздействие върху ориста на хората. През 2022 година представители на всички зодии ще преживеят промени в професионалния, персоналния и обществения си живот. В извънредно изявление астрологът, таронумерологът, преподавателят на Евразийския астрологичен институт Анастасия Широкова назова най-лошите дни на актуалната година.

Експертът очерта шест огромни стресови интервала през 2022 година

2 – 7 април

Според астролога по това време се чака необичаен двугодишен съвпад на Марс и Сатурн. Те са разнообразни по природа: Марс се „ върти “, а Сатурн „ боксува “. Подобна многопосочност провокира несъгласия и непредвидени прояви. Освен това, звездната история се развива в знака на Водолей.

Оригиналния знак на Водолей с непредвидени прояви и наличието на Марс и Сатурн на върха на конфликтна настройка с присъединяване на лунните възли може да изостри всичко и да го докара до равнище на спор, в това число основано на избрани събития.

Лунно затъмнение на 16 май и идващите шест месеца

Въпреки обстоятелството, че ролята на затъмненията в астрологията нормално е прекомерно демонизирана, този път явлението в действителност ще окаже доста отрицателно въздействие върху протичащото се на Земята.

Събитието се усложнява от присъединяване на Сатурн в конфликтни аспекти, тъкмо в точката на затъмнението, също така, ще настъпи съединението на Марс с Нептун в знака на Риби, което ще докара до наводнения и естествени бедствия с присъединяване на водната буря.

9 – 15 юни
Кои зодии могат да изгубят всичко през 2022 година и по какъв начин да го избегнат
Настоящата година на Водния тигър приготвя обилни промени за безусловно всички знаци на зодиака. Въпреки това, за някои те ще бъдат...
Прочети повече
В началото на лятото Венера ще премине през Уран. Планетата, виновна за хармонията, любовта и финансите, в комбиниране с небесното тяло, отговорно за хаоса, революциите и промените, може да докара до утежняване на обстановката, моменти на неустойчивост и неизясненост по доста въпроси, както и хитри дейности, в това число отбягване на осъществяването на обещанията.

28 юли – 5 август

Неспокоен и непредсказуем Уран в съюз с войнстващия Марс, където е добавена силата на знака Телец, който, както знаете, е прочут със своята непримиримост, ще накара всички знаци на зодиака да бъдат нащрек.

Погрижете се за финансите си от 28 юли до 5 август.

Първи дни на септември
Интуиция, воля, разум: Каква е силата на всяка зодия
Понякога хората са способни на такива подвизи, за които мнозина даже не са мечтали. Но по какъв начин става това? Прост шанс или щастлива звезда...
Прочети повече
Началото на есента е изпълнено с доста кармични аспекти, които задават задръжки, ограничавания и чувство за безизходност. Ситуацията ще се утежни от присъединяване на планети, виновни за информацията, парите, системата, обществото и властта, което може да донесе обществени ограничавания на жителите на планетата, породени да вземем за пример от военни, междуетнически, междурелигиозни спорове и протести.

5 – 15 ноември

По това време през знака на Скорпион ще премине стелиум - куп или церемониал от планети. Техният темперамент и държание ви карат да сте внимателни.

Ще ви припомнят за остарели задължения и неточности, минали отрицателни прекарвания.

Светът към вас може да стартира да се срутва заради неоправдани упоритости, желанието за „ изгаряне на мостове “ ще бъде мощно изразено. Интригата може да се развие от друга позиция: защото галактическият паспорт или наталната карта, в която звездите предписват самостоятелен сюжет за всеки, визира живота и ориста на всеки.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР