Ретроградните периоди са спечелили репутация, че носят хаотични вибрации. За

...
Ретроградните периоди са спечелили репутация, че носят хаотични вибрации. За
Коментари Харесай

Юпитер е ретрограден! Ето как ще се отрази това на вашата зодия

Ретроградните интервали са спечелили известност, че носят безредни трептения. За благополучие, назадничав Юпитер 2022 не е от тези, които осуетяват проектите ви или провокират напрежение. Вместо това ви дава мощ да правите сериозна духовна работа. Между 28 юли и 23 ноември Юпитер прекарва време в жестокия Овен, преди да се реалокира в сензитивния воден знак Риби. Този пренос е надълбоко персонален и основава въодушевление за сериозен размисъл. Това е интервал на признание на нашия вътрешен напредък и разширение на нашите сърца и мозъци. Тъй като щастливата планета газов колос предлага поддръжка в устрема ни за самоусъвършенстване, ще е добре да знаете по какъв начин ретроградният Юпитер през 2022 година ще се отрази на вашия зодиакален знак.

Има причина Юпитер да се свързва с обилие и разцвет. Това е благотворна планета, което значи, че е обвързвана с позитивни въздействия. Планетата е обвързвана с личностно развиване, духовно израстване и търсене на по-дълбок смисъл. Когато Юпитер е пряк, има новооткрито възприятие на оптимизъм, както и голяма необходимост да преглеждаме забележителности, да изследваме и да храним мозъците си с огромни джобове информация. „ Когато планетата е ретроградна, ние обръщаме това предпочитание за агресия във вътрешността. Това е плодотворен интервал, в който да се свържете с вътрешния си компас и да признаете еволюиращото пътешестване на душата си.

Когато назадничав Юпитер пътува през смелия Овен, може да забележите вълнуващо развиване на семената, които сте засадили тази година - без значение дали става въпрос за бизнес ходове или прояви на романтика. Но ретроградния Юпитер ни моли да приведем тези неща в сходство с нашата вътрешна цел. След като Юпитер влезе още веднъж в Риби, ние заемаме съчувствена позиция към другите и оценяваме по-голямата картина на груповото излекуване. Тъй като това е удобна планета, въздействието на противоположното въртене на газовия колос е доста по-фино и даже катарзисно.

Но това не значи, че въздействието на планетата би трябвало да се подценява. Този ​​транзит ускорява нашето търсене на суверенитет и отразява обстоятелството, че като излекуваме себе си, ще можем да излекуваме света. Продължете да четете, с цел да разберете по какъв начин ретроградният Юпитер през 2022 година ще повлияе на вашия зодиакален знак и по какъв начин ще разширите вътрешния си свят.
Овен
Няма дефицит на положителни трептения по време на противоположното въртене на Юпитер, Овни. Небесното тяло задейства чувството ви за себе си от май и откакто по-късно се завърти в замечтаните Риби, очаквайте големи разкрития, що се отнася до вашето персонално развиване. Този назадничав интервал ще ви накара да обмислите по-дълбокото значение зад целия си неотдавнашен напредък. Отделете това време, с цел да се уверите, че „ азът “, който показвате пред света, се приближава оптимално до този, който е вътре в душата ви.
Телец
Ретроградният Юпитер разпалва вашите подсъзнателни потребности и стремежи, разширявайки вашите лични граници. Въпреки че е време да забавите темпото и да признаете напъните си, когато Юпитер влезе в Риби по-късно, може да намерите поддръжка за вашето духовно пътешестване в лицето на околните си хора. През последните няколко месеца сте били заети с това да се радвате на самотата си и Ретроградният Юпитер няма да е по-различен. Вместо обаче да търсите нематериалност някъде на открито, четейки разнообразни книги и слушайки разнообразни учители, вижте дали не можете да станете най-хубавият си преподавател сега… и да споделите цялата тази новооткрита мъдрост с приятелите си!
Близнаци
Ретроградността на Юпитер оживява обществения ви живот, Близнаци, и излиза наяве, че хората към вас мощно въздействат върху вътрешния ви напредък. Точно в този момент Юпитер ви моли да изкорените тези, които не ви разрешават да се развивате. Завинаги обществената пеперуда, преносът на Юпитер през вашия единадесети дом ви е предиздвикал да цените приятелите си даже повече от нормално. Но колкото и натоварено и занимателно да е лятото ви, последната част от ретроградността ще ви накара да се концентрирайте още веднъж върху работата. Уверете се, че се изкачвате по вярната стълба.
Рак
Сезонът на Рака завърши, само че той може да остава след себе си остатъчна потиснатост. Но не се опасявайте – противоположното въртене на Юпитер предлага отмора от лятната горест, като ви подканва да се фокусирате върху кариерата си, до момента в който се привеждате в сходство с работата и вътрешната си цел. Може да погледнете обратно и да не наречете тъкмо това лято занимателно, само че несъмнено бихте го нарекли продуктивно. Сега е моментът да се насладите на полседните си оценки.
Лъв
Ретроградността на Юпитер подхранва жаждата ви за скитничество, защото ви въодушевява да изследвате нови места и култури. Очаквайте да изчистите всяка негативна сила, когато Юпитер се реалокира в Риби през октомври. Откакто Юпитер стартира прехода си през Овен, вие търсите свежи хоризонти. Докато великият покровител е назадничав през вашия дом на пътешестване, вие евентуално ще планирате идващите стъпки от вашето персонално странствуване. Нека сърцето ви уточни вярната посока.
Дева
По-голямата част от ретроградността на Юпитер ще бъде изразходвана за освобождение на всичко, което ви е задържало или по някакъв метод е попречило вътрешния ви напредък. Това е натоварен интервал на размисъл, тъй че не се колебайте да разчитате на най-близките си взаимоотношения за разтуха, до момента в който преминавате във вашето духовно пътешестване. Въпреки че Юпитер е щастлива планета, може да усетите нещо друго до момента в който минава през вашия осми дом на промяна. Сега сте на лечебно странствуване и ретроградният интервал ще ви подсети за любящите партньорства, които ви оказват помощ да го преживеете.
Везни
С противоположното въртене на Юпитер, обикалящо към вашия дом на партньорствата, любовта е в мозъка ви. Добре е да разчитате на партньорствата си, само че тъкмо в този момент от вас се желае да анализирате динамичността на връзката и да помислите по какъв начин обичания оказва помощ за вашето персонално израстване. Чувствате се късметлии в любовния отдел в последно време. Но ретроградният интервал на Юпитер ще ви подсети, че ангажираните партньорства не постоянно са единствено развлечение и игри – фокусирането върху границите в този момент ще ви направи по-силни.
Скорпион
Добър миг е да включите нови рутинни процедури за грижа за себе си, Скорпиони. Ретроградният Юпитер ви оказва помощ да поемете контрола върху вътрешното си излекуване, като в същото време ви припомня за поддръжката и грижите, които получавате от персоналните си взаимоотношения. Можете елементарно да постигнете най-хубавата форма в живота си тъкмо в този момент, защото Юпитер инжектира някаква нова вяра в здравето и всекидневието ви. Въпреки че ретроградният интервал няма силата да промени напълно живота ви, една нова рутина за грижа за себе си ще ви помогне да се наслаждавате на живота си.
Стрелец
Ретроградността на Юпитер обезпечава всички топли и нежни усеща, от които имате потребност, Стрелци, и възвръща вярата ви. Този пренос ви дава новооткрито възприятие на благодарност за вашите пристрастености и по какъв начин те са съдействали за вашата вътрешна цел. Ретроградността на Юпитер ще ви накара да преоцените дома и персоналния си живот. Докато при започване на преноса ще ви се желае да флиртувате с всеки, до края на октомври стартирате да се съмнявате дали последните ви ходове са били в сходство с вашата истина. Що се отнася до сигурността, слушайте първо себе си.
Козирог
Ретроградността на Юпитер е обвързвана с връщането към корените ви, Козирог. От вас се желае да помислите върху възприятието си за дом и семейство. По-често, в сравнение с не, вие сте вълк единак, когато става дума за вашето вътрешно израстване - само че този пренос ви оказва помощ да признаете вътрешната поддръжка, която ви оказва помощ да постигнете задачите си. Докато нормално сте заети с обществените си функции, ретроградността на Юпитер в Овен ви кара да се концентрирайте върху фамилията си. Може да има някои прочувствени планове, които се нуждаят от вашето внимание в този момент.
Водолей
Като въздушен знак главата ви е хронично в облаците, само че ретроградността на Юпитер ви кара да мислите надълбоко за материалния свят. Този пренос е обвързван с привеждането в сходство на вашите информационни умения и себеизразяване с това по какъв начин в действителност се чувствате. Юпитер доста щастливо ви среща с нови хора и ви учи на удивителни неща, до момента в който е в Овен, а в този момент е моментът да категоризирате всичко, което сте научили. Ако има непрочетени книги и незавършени диалози, поемете ангажимент да ги довършите.
Риби
Време е да слезете на земята, Риби. Този интервал е за наново калибриране на вашия фокус, тъй че да се приведе в сходство с материалния свят. В момента става дума за намиране на равновесие сред вашите вътрешни потребности и външното придобиване на движимости и материални богатства. Вие научавате скъпите уроци за ресурсите от 10 май и ретроградността на Юпитер ще продължи да затвърждава. Ако сте разкрили нова оценка за материалните богатства, запитайте се по какъв начин можете да ги употребявате, с цел да стоите още по-твърдо в своята истина.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР