Ресторанти с вкусна храна има навсякъде по света, но когато

...
Ресторанти с вкусна храна има навсякъде по света, но когато
Коментари Харесай

Как да познаем най-добрите автентични ресторанти по света

Ресторанти с вкусна храна има на всички места по света, само че когато сме на непознато място, мъчно ще разграничим положителните от неприятните.


За да улесним търсенето, без значение къде се намираме, основният готвач и ефирен водещ Антъни Бурдейн споделя няколко съвета въз основата на своя опит. Само като водещ на Anthony Bourdain: Parts Unknown той е посетил повече от 130 страни. Сега готвачът-шоумен разкрива пред Time някои от персоналните си усещания и тънкостите в разкриване на положителни заведения за хранене.

Публикация, споделена от anthonybourdain (@anthonybourdain) на Ное 5, 2016 в 4:06 PDT

Снимките
Първата тенденция е да потърсим ресторант, който няма фотоси на храната. Според Бурдейн най-хубавите заведения са тези, където локалните ядат - тъй че фотосите или преведените на понятен за всички език (английски) рекламни материали нормално са знак, че сме попаднали на неверно място.

 Снимка 357832

Менюто
Бурдейн поучава да се насочим към места за ядене с меню, което не предлага огромно многообразие. За него това значи само, че готвачът познава кухнята и храната си добре и подготвя всичко доста вкусно.

Ако наподобява, че ресторантът не е обновявал менюто си скоро и има едни и същи ястия отдавна, това също е добър знак. И е гаранция, че всичко тук е съвършено.

 Снимка 357836

Местните
Бурдейн предлага да отбягване местата, посещавани от чужденци, а да следваме локалните. Резултатът ще бъде вкусна храна, което е и главната цел.

Изненада
Вероятно звучи нелогично и доста нехигиенично, само че съгласно Бурдейн мръсните тоалетни и домашните любимци също са надеждни знаци за добър ресторант.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР