Ресторантът на големия победител от първия сезон на кулинарното състезание

...
Ресторантът на големия победител от първия сезон на кулинарното състезание
Коментари Харесай

Фалира победителят от Hells Kitchen

Ресторантът на огромния победител от първия сезон на кулинарното съревнование " Хелс Китчън “ - Дани Спартак, банкрутира. Това стана ясно от обява, която майстор-готвачът показа в Инстаграм. Със особено послание към почитателите си той разгласи, че столичният му ресторант " Добра година “ затваря порти, пожелавайки триумф в бъдещите инициативи на досегашния му екип.

Спартак отвори заведението си при започване на 2019 година За страдание кулинарният гуру не съумя да задържи ресторанта – за по-малко от две години той претърпя ужасяващ провал. " Скъпи другари, целият екип на ресторант " Добра година “ ви оповестява, че за жал затворихме порти. Благодарим на всички, които бяха част от това кулинарно премеждие. Надяваме се всяко ваше посещаване да е било същинска приятност за сетивата. Пожелаваме ви здраве и до нови срещи “, написа Дани в персоналния си профил.

Публикация, споделена от (@dani_spartak) на Окт 19, 2020 в 5:07 PDT

В мненията Спартак насочва благодарности към хората, с които е работил. Неговите почитатели не пропуснаха да изразят своята изненада и страдание от взетото решение. До един, обаче, съумяха да влязат в ситуацията на първенеца от " Хелс Китчън “, обиден от финансовата рецесия разследване на разпространяването на COVID-19, написа " Телеграф ".

" Защо по този начин? Бях съвсем постоянен клиент “, " Не издържахте финансово ли? Гадна работа, не сте единствено вие, само че всяко зло за положително. Една врата се затваря, с цел да се отвори друга “, " Кураж, време е за нещо ново “, гласят част от насърчителните мнения към кулинаря.

В обстановката едно остава несъмнено – огромната премия, която сграбчи от шоуто в размер на 100 000 лв., стои в сметка, предопределена за образованието на сина му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР