Respawn Entertainment разкриха, че току-що анонсираната нова игра от света

...
Respawn Entertainment разкриха, че току-що анонсираната нова игра от света
Коментари Харесай

Star Wars Jedi: Fallen Order може вече да се играе от край до край

Respawn Entertainment разкриха, че преди малко обявената нова игра от света на „ Междузвездни войни “, Star Wars Jedi: Fallen Order, към този момент може да се изиграе от край до край. „ Може да играете цялата игра сега “, споделя шефът на играта Стиг Асмусен по време на специфичния панел с тяхно присъединяване E3 Coliseum.

Очаква се още идващия месец да започват и инспекциите по качеството за цялата игра. Асмусен приказва в детайли и за работата по Fallen Order, разкривайки, че първоначално героят, който ще се споделя Кал, автентично е трябвало да носи името Буун. Първоначално плануваният времеви интервал, в който трябвало да се развива действието (който той не назовава) е бил отритнат от ЕА като концепция и в последна сметка е бил определен интервал, който хронологически да заема пространството сред „ Отмъщението на ситите “ и „ Нова вяра “.

Моментът изобщо не е инцидентно селекциониран: всички джедаи са се укрили и самата игра подчертава над оцеляването, а не над героизма. Асмусен споделя, че черпи ентусиазъм от философията на дизайна на игри, като тези от света на Metroidvania, във връзка с това, че разрешава на играещите да се завръщат на планетите с разнообразни качества. По отношение на багра и дизайна на равнищата, Асмусен изяснява, че той заема хрумвания от Souls сериите, като съгласно него комбат механиките се приближават до истинската трилогия на филмите, описвайки ги като „ земни “ и „ не толкоз фантастични “.

Запитан за продължителността на Fallen Order, Асмусен дава отговор: „ Голяма е “, допълвайки, че играта несъмнено не е петчасово прекарване. Той обаче отхвърля да назове съответна дълготрайност, защото, както отбелязва, играта може да се окаже в края по-кратка от плануваното заради корекциите, които неизбежно занапред ще се вършат.

Star Wars Jedi: Fallen Order излиза за PC, PlayStation 4 и Xbox One на 15.11.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР