Решения на съда по искане на комисия „Антикорупция”Внесени са искове

...
Решения на съда по искане на комисия „Антикорупция”Внесени са искове
Коментари Харесай

Отнеха имане за близо 900 000 лева

Решения на съда по искане на комисия „ Антикорупция”
Внесени са искове за над 1 млн. лева

Съдилища в страната почетоха искове на Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество и конфискуваха имане за близо 900 000 лв..

Без имущество за 718 650.11 лева остава Валентин Донев и свързани с него физически и юридически лица с решения на Окръжен съд - Бургас и Апелативен съд - Бургас. В изгода на страната се лишават коли, 6 склада в гр. Созопол, суми от отчуждени парцели и суми по банкови сметки. Донев, прочут като Големия Капон, бе разследван за набиране на малолетни девойки за развратни дейности и държане на наркотични субстанции.

Потвърдено от горните инстанции и влезнало в действие е решение на Окръжен съд - Сливен, с които се лишава имане за 81 060 лева от Иван Кючуков и обвързвано с него лице. Кючуков е бил упрекнат от прокуратурата за трафик на хора. За същото закононарушение той е наказан на отнемане от независимост в Нидерландия и санкция в размер на 20 000 евро.

На съвещания на комисията „ Анкиропуция” бе решено да се внесат искове в окръжни съдилища в страната на обща стойност 1 144 936.58 лева против двама упрекнати за данъчни измами.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР