Решението за раздялата дошло от моделката, защото й омръзнал постоянният

...
Решението за раздялата дошло от моделката, защото й омръзнал постоянният
Коментари Харесай

Вижте Какъв Жест Направи Кристо За Бившата Си Кристин, Която Се Бори За Живота Си След Зверското Меле!

Решението за раздялата пристигнало от моделката, тъй като й омръзнал непрекъснатият надзор, който рапърът й налагал. Кристин и Кристо се познавали от дълго време, още до момента в който моделката била ученичка. Говореше се, че рапърът изпаднал в тежка меланхолия след раздялата си с моделката.

След злополуката на 12 март Кристин беше призната незабавно в болница. Тя към този момент стартира да се възвръща, само че това няма да бъде елементарно. „ Кристин Илиева не е в медикаментозна кома, тъканите й бързо се възвръщат и следва да стартират интервенции на краката ”, споделиха близки до модела пред вестник „ 24 часа ”. След случая моделката получи тежки фрактури на краката и бе сложена в медикаментозна кома. Предстоят й още доста интервенции до цялостното й възобновяване.

Ирина Папазова съобщи в студиото при Гала, че най-лошото за Кристин към този момент е минало. Но тя посочи още, че след злополуката е имало заплаха за живота на Илиева. След апел в обществената мрежа за даряване на кръв за Кристин са се отзовали извънредно доста хора. „ Бъдете здрави и благословени. Бъдете постоянно по този начин Човеци. Благодарим ви другари от сърце и душа ”, изрече своята признателност фамилията на Кристин на всички, които са им помогнали в този сложен миг.

От своя страна Кристо също разгласява апела за помощ на роднините на Кристин. А на оповестеният арт колаж отдаден на моделката написа: „ Storms don’t last forever. Be strong! You can do this, Christine Ilieva! ” или „ Бурите не не престават постоянно! Бъди мощна! Ти можеш, Кристин Илиева! ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР