Решението за изтегляне от територията на Украйна на американските специални

...
Решението за изтегляне от територията на Украйна на американските специални
Коментари Харесай

Пентагонът: Изтеглянето на американските инструктори от Украйна намали ефективността на ВСУ

Решението за евакуиране от територията на Украйна на американските специфични елементи, които участваха в образованието на украинските военни там, доста усложни по-нататъшното образование на въоръжените сили на Украйна и понижи успеваемостта им.

Това заяви във вторник командирът на Силите за специфични интервенции (Специални сили на въоръжените сили) на Съединени американски щати в Европа генерал-майор Стивън Едуардс. Подчинените му елементи са причислени към Европейското командване на въоръжените сили на Съединени американски щати.

„ С началото на съветската инвазия в Украйна политиката на Съединените щати беше, че американските сили не могат да бъдат ситуирани на територията на Украйна. Поради тази причина преминахме към система, в която организираме образование отвън Украйна със съдружници и сътрудници, а също по този начин предоставяме препоръки от разстояние “, сподели той, говорейки на онлайн конгрес, проведен от мозъчния концерн New America.

„ Най-големият проблем, който имаме сега, е, че не сме с нашите сътрудници, тъй че би трябвало отдалечено да им предоставяме препоръки и помощ. Измислихме някои неповторими способи да създадем това по електронен път, само че за жалост те не бяха толкоз ефикасни, колкото в случай че бяхме в реалност с нашите сътрудници. “ - акцентира Едуардс.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР