Решението за изгонването на 70 руски дипломати от България не

...
Решението за изгонването на 70 руски дипломати от България не
Коментари Харесай

Гочев, ПП: В партията не знаехме за решението на Петков, но му се доверяваме

Решението за изгонването на 70 съветски дипломати от България не е било оповестено авансово от Петков измежду депутатите от Политическа партия. 

„ Доверявам се, че това е вярното решение. Не знаех за това решение преди да бъде оповестено, съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната “ Димитър Гочев, който от името на парламентарната група отговори на журналистически въпроси по отношение на решението на премиера.

Той не се тормози, че изгонването на съветските дипломати се прави от държавно управление в оставка, тъй като то имало същите пълномощия като постоянно.

„ Когато има данни, че тези лица би трябвало да бъдат изгонени, въпросът е по-скоро механически “, счита Гочев, представен от БГНЕС.

На въпрос дали това ще повлияе на диалозите за сформиране на ново съдружно ръководство, откакто водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че привиква съвещание на Изпълнителното бюро на партията и ПГ, с цел да реши по какъв начин да продължи, Димитър Гочев отговори: „ Не мога да кажа. Колегите от Българска социалистическа партия ще се събират още веднъж, с цел да обсъдят този въпрос. Разбираме тяхната позиция, само че считаме, че решението, което е взето, е вярно “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР