Решението на "Воля" за гласуването по вота на недоверие ще

...
Решението на "Воля" за гласуването по вота на недоверие ще
Коментари Харесай

Ще подкрепи ли Воля вота на недоверие?

Решението на "Воля " за гласуването по вота на съмнение ще зависи от препоръчаните решения. Ще ги чакаме от ГЕРБ и от Българска социалистическа партия. Ние би трябвало да си отговорим на няколко въпроса преди да вземем решение. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Политическа партия "Воля " Пламен Христов.

"От Българска социалистическа партия ни обявиха, че в случай че вота на съмнение успее, няма да доизкарат този мандат. "Нито това, нито което и да е държавно управление може да изпълни язовир Студена”, ни споделиха още социалистите на срещата в петък”, разкри Христов.

Българска социалистическа партия внася претекстовете по четвъртия избор на съмнение против властта

“Видяхме, че Българска социалистическа партия нямат решения, а свалянето на ръководството е самоцел. За нас не е значимо да си отиде едно или друго държавно управление. Това ръководство обаче се изчерпа”, сподели още той.

"В никакъв случай не изключваме поддръжка за вота на съмнение. В сряда имаме среща с специалисти, посредством които ще вземем решение ", добави депутатът от "Воля ".

"ГЕРБ си имат задоволително гласове, с цел да се подсигурят, тъй като считаме, че Атака ще застане зад тях ", сподели още той.

Пламен Христов разяснява и ареста на някогашният екоминистър Нено Димов:

"Със сигурност има чиновници под Нено Димов  Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе, които са отговорни, само че той е управлявал министерството и би трябвало да поеме отговорността ", приключи Христов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР