Решението на Министерския съвет да излезе с позиция срещу налагане

...
Решението на Министерския съвет да излезе с позиция срещу налагане
Коментари Харесай

Нинова съгласна с Борисов за подкрепата за Унгария

Решението на Министерския съвет да излезе с позиция против налагане на европейски наказания против Унгария съответствува с позицията на Българска социалистическа партия, изразена преди дни, уточни във Велико Търново водачът на социалистите Корнелия Нинова, представена от Българска телеграфна агенция.
 България ще поддържа Орбан, не наказания на Европейски Съюз против Унгария
Според нея отнемането на гласа на Унгария е неверно и е път към разделяне на Европа към разнообразни групи от страни и няма да докара до единна и мощна Европа. Тя означи, че се надява българският министър-председател да гласоподава срещу глобите против Унгария на съвещанието на Съвета на Европа.

Пред публицисти Нинова уточни, че Българска социалистическа партия още веднъж ще внесе опция на бюджета за идната година, като се планува диференцирана ставка на Данък добавена стойност за храни в размер на пет %. 

Част от акцентите в различния бюджет ще подхождат на тематиките, които Българска социалистическа партия е заложила в програмния си документ " Визия за България ", уточни тя. Сред тях са и основаване на фонд в помощ на българската промишленост, въвеждане на таван за дотациите, които да се преразпределят към производството на плодове и зеленчуци.

От Българска социалистическа партия обмислят и оферти във връзка с образуване на бюджетите на общините. В партията са подготвени и с концепция за преизчисляване на старите пенсии, тъй като по думите на Нинова хората с 200-300 лв. на месец към този момент физически не могат да оцелеят. Тя акцентира, че политиката по приходите би трябвало да бъде доста съществено преосмислена за идната година.

Нинова сподели, че Българска социалистическа партия отива при хората с съответни хрумвания, само че с желанието повече хора да станат съавтори на бъдещата стратегия за ръководство. 

Според нея предлагането на държавното управление към огромните търговски вериги да не подвигат цената на хляба и да работят без облага е антипазарно, антилогично и антиевропейско, и това е ослепителен образец за това " да поставиш страната на колене според от огромните ". Нинова счита, че това е неуместно и демонстрира, че няма държавност и институции.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР