Решението на министър-председателя да предложи свикване на ВНС и приемане

...
Решението на министър-председателя да предложи свикване на ВНС и приемане
Коментари Харесай

СДС: Решението за свикване на ВНС е държавническо и навременно

Решението на министър-председателя да предложи привикване на Велико народно събрание и приемане на нова е държавническо и навременно. Както неведнъж сме подчертавали, единствено по този метод може да се реализира действителна смяна на модела и да се отговори на настояванията на жителите. Това се споделя в позиция на.
Кой, в случай че не десните партии, членки на, могат да затворят страниците на Лилово-Лукановата Конституция и да създадат историческата стъпка към нов главен закон – съвременен, европейски и съответен на действителността.
Десницата е призвана да извърви до дъно пътя, който започнахме преди 30 години – за създаване на почтена и демократична европейска страна, декларират от Съюз на демократичните сили. Този път минава през закона, а не през метежа. Той е само верният. Надяваме се, че и другите парламентарно показани партии ще осъзнаят значимостта на това рeшение и ще поддържат предлагането за Велико народно събрание.
Това е исторически миг, който Съюз на демократичните сили от дълго време чака, с цел да се поправят старите неточности на прехода, когато с компромис беше призната наложената от Българска социалистическа партия (БКП) Конституция, се споделя още в позицията на Съюз на демократичните сили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР