Решението дойде, тъй като преговорите за бъдещи отношения между и

...
Решението дойде, тъй като преговорите за бъдещи отношения между и
Коментари Харесай

Brexit: ЕС отстъпи пред Великобритания, за да запази стабилност

Решението пристигна, защото договарянията за бъдещи връзки сред и са цялостни с несъгласия и вървят в посока на възходящата възможност за безреден сюжет „ без договорка “.
Планът е да се резервира стабилността на, комплициран, само че жизненоважен финансов инструмент, който разрешава на търговците да се застраховат против неочаквани промени в лихвените курсове.
 COVID-19 и Brexit пренареждат топ дестинациите за висше обучение в Европа COVID-19 и Brexit пренареждат топ дестинациите за висше обучение в Европа
Университетите във Англия чакат спад на европейски студенти с 84% при приема на претенденти следващата година. Причината - новината за ф...
Пазарът на деривати в Европейски Съюз е съвсем напълно концентриран в Лондон и през 2018 година е оценен на 660 трилиона евро - съвсем 300 пъти по-голям от цялата английска стопанска система.
В проекта на Европейски Съюз институциите, в които тези транзакции са финализирани, ще имат лиценз да продължат да работят с търговци от Европейски Съюз още 18 месеца след 31 декември.
Това ще разреши на европейските компании доникъде на 2022 година да се оправят с основната услуга, изпълнявана сега от Лондонската фондова борса и други клирингови къщи.
„ Клиринговите къщи... играят систематична роля във финансовата ни система “, съобщи в изказване Валдис Домбровскис, вицепрезидент на Комисията на Европейски Съюз.
 Спорният закон за Brexit мина в Камарата на общините Спорният закон за Brexit мина в Камарата на общините
Депутатите от Камарата на общините на английския парламент поддържаха на второ четене противоречивия законопроект за вътрешния пазар на Обедин...
„ Приемаме това решение, с цел да защитим финансовата си непоклатимост, което е един от главните ни цели “, добави той.
Следващият формален кръг от договаряния за бъдещото съглашение по ще се организира в Брюксел идната седмица.
Вече в невъзможност, договарянията бяха в допълнение подкопани от желанието на Англия да промени отчасти съглашението за бракоразвод с Брюксел, подписано през януари, което разгневи европейците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР