Репортерските циркове на Господари на ефира“ отдавна приключиха, но ехото

...
Репортерските циркове на Господари на ефира“ отдавна приключиха, но ехото
Коментари Харесай

Абсолютен крах за Господари на ефира след съдебно решение

 Репортерските циркове на " Господари на ефира “ от дълго време завършиха, само че ехото от мръснишките им номера още отеква. .  

Върховният касационен съд анулира условната присъда на доктор Красимир Вальов и го разгласи за почтен, като го оправда по повдигнатото му обвиняване за това, че като длъжностно лице, шеф на " Комплексен онкологичен център - Пловдив “ ЕООД, не е положил задоволително грижи при закупуването на томограф и е нанесъл вреди в размер на повече от 254 000 лв. на ръководеното от него сдружение, написа в решението.

Д-р Вальов напуща КОЦ-Пловдив през ноември 2016 година поради абсурда към цената на закупения за потребностите на диспансера скенер. Тогава " Господари на ефира " направиха серия от излъчвания, които целяха да потвърдят, че договорката е съмнителна. По-късно от предаването нападнаха диспансера с обвинявания, че са правили ненужни интервенции на хора със здрави органи. 

" Тези хора трансфораха живота ми в пъкъл. Не стопират да ме тормозят. Преминаха всевъзможни границата и аз също ще потърся правата си в съда ", разяснява доктор Вальов, откакто беше осъществено ново посягане против личността му. По време на обзор на пациентка в ДКЦ " Пловдив “ в кабинета му нахлуват кореспондент и оператор на " Господарите “-те и стартират с издевателствата. Оказва се, че " пациентката “ е подставено лице, а целта  на този капан е да потвърди, че доктор Вальов се крие от правораздаването, като се прави на болен, а в това време преглежда.

Атаката против КОЦ-Пловдив  породи мощни подозрения за намесени ползи от страна на частни лечебни заведения. Това беше и началото на края на " Господари на ефира “. Те изкачиха върха на безумието, , все едно е свиреп пребит от индивида, който трябваше да бъде интервюиран.

Манипулацията беше бързо разкрита и тя отврати и най-верните фенове на предаването. , което продуцентите на " Господарите “ обясниха с налагане на цензура. Пропаднаха договарянията за ефир в други малките екрани. Така, изцяло компрометирани, " Господари “-те слязох от екран и се озоваха в интернет пространството.

Решението на Върховния касационен съд потвърждава каква е била задачата на някои от репортажите на " Господари на ефира “ и за какво ги няма в ефир. Репортерите дълго време ни убеждаваха, че търсят само истината и се правеха на морални стожери, разобличавайки мошениците. Накрая се разобличиха сами. Върховен касационен съд единствено удостовери новината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР