Репортерката от испанския телевизионен канал TVE набра широко популярност в

...
Репортерката от испанския телевизионен канал TVE набра широко популярност в
Коментари Харесай

Репортерка затапи антиваксърка, твърдяща, че ваксините убиват

Репортерката от испанския ефирен канал TVE набра необятно известност в обществените мрежи, откакто попита жена за какво стачкува против противоепидемичните правила и имунизациите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30146
,,Аз съм твърдо срещу имунизациите и твърдо срещу маските. Против всичко това съм, тъй като имунизациите ще погубят света. Ваксината убива, тя не е добра``, безапелационна бе протестиращата.

В този миг репортерката Одей Качеро реши да я опровергае, признавайки ѝ, че тя самата е имунизирана и към момента е жива.

По последни дани към 19 млн. испанци към този момент имат бустерна доза, което е към 50% от популацията над 12 години.

На фона на тези данни в Испания не престават митингите против имунизациите и Коронавирус рестриктивните мерки в по-големите градове на страната. Повечето от протестиращите изричат мнение, че имунизациите не са основани за да предпазят от COVID-19, а да увредят здравето.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30146  99 са новите случаи на COVID-19 в област Разград 99 са новите случаи на COVID-19 в област Разград  Министерството на образованието получи 700 000 слюнчени теста за скринингово проучване за COVID-19 Министерството на образованието получи 700 000 слюнчени теста за скринингово проучване за COVID-19  НСО не може да стопира депутатите без зелен документ да влизат в Народното събрание НСО не може да стопира депутатите без зелен документ да влизат в парламента
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР