Репортерката на На кафе Зейнеб Маджурова отново се завръща в

...
Репортерката на На кафе Зейнеб Маджурова отново се завръща в
Коментари Харесай

Младата майка и репортерка Зейнеб взе важно решение, с което изненада всички

 Репортерката на " На кафе " Зейнеб Маджурова още веднъж се завръща в ефир, откакто дълго отсъстваше поради бременността, а по-късно и когато роди.

Блондинката, която продължава да робува на суеверията и да не демонстрира дъщеричката си Мириам, както не се тормозиха да го създадат редица нейни колежки, се престраши да тръгне още веднъж на работа, за което заяви самата тя неотдавна.

" Повече от година не бях стъпвала в студиото. Не бях стъпвала и в токчетата си. Липсваха ми и двете ", споделя русокоската в профила си в обществените мрежи. А в студиото на " На кафе " неотдавна се появи по-бляскава отвсякога - с къса пола и блуза с високи сандали, като бе изпратена от обичания си Стоян Балевски и с голям букет цветя на работа.

Любопитна детайлност е, че Зейнеб избра да не доизкара до дъно майчинството си, а да се върне на работа осем месеца след раждането. Репортерката призна, че й е коствало много потене във фитнеса и непоколебим хранителен режим, до момента в който влезе в предходната си форма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР