Рено“ запазва Карлос Гон като шефБордът на френския автомобилен производител

...
Рено“ запазва Карлос Гон като шефБордът на френския автомобилен производител
Коментари Харесай

„Рено“ запазва Карлос Гон като шеф

„ Рено “ резервира Карлос Гон като началник
Бордът на френския авто производител „ Рено “ заяви, че ще задържи Карлос Гон като основен изпълнителен шеф, откакто вътрешен обзор на платежния пакет откри, че е работил в сходство с френските закони.

Гон е задържан в Япония от 19 ноември насам по обвинявания за финансово непозволено държание и укриване на налози върху възнаграждението му като началник на колегата на „ Рено “ „ Нисан “, който тогава го уволни като шеф.

Той също по този начин бе освободен от служба като шеф на „ Мицубиши “, различен сътрудник в съюза „ Рено “-„ Нисан “.

„ Рено “ резервира Гон като основен изпълнителен шеф след арестуването му в Токио, само че стартира следствие на своя платежен пакет и дефинира заместник-главен изпълнителен шеф, с цел да подсигурява ежедневното ръководство.

64-годишният френско-ливанско-бразилски изпълнителен шеф публично беше упрекнат в понеделник за дефицит в обявление на приходите му от към 5 милиарда йени (44 милиона долара) сред 2010 и 2015 година

Също в понеделник японските прокурори му повдигнаха ново обвиняване за обособени изказвания за незадоволително обявление на приходи през последните три години.

„ Рено “ съобщи, че "на този стадий няма информация по отношение на отбраната на Карлос Гон. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР