Renault ще вземе участие на автомобилното изложение Rétromobile през 2023

...
Renault ще вземе участие на автомобилното изложение Rétromobile през 2023
Коментари Харесай

RENAULT ЕЛЕКТРИФИЦИРА ИЗЛОЖЕНИЕТО RÉTROMOBILE 2023 И ОТПРАЗНУВА 30 ГОДИШНИНАТА НА ВЕЧНОТО TWINGO

Renault ще вземе присъединяване на автомобилното ревю Rétromobile през 2023 година в Париж с щанд, отдаващ респект на емблематичните модели на марката. От 1 до 5 февруари 2023 година посетителите ще могат да се потопят в една непреходна галактика, до момента в който гледат уверено към бъдещето.

НОВ И НАПЪЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ГАРАЖ
Първата зона, The Originals Renault Garage, ще показа три изцяло електрически осъвременени модела: Renault 4, Renault 5 и преоткритото Twingo, което прави първата си обществена поява. Дизайнерският екип на Renault издига слогана на Twingo „ à vous d’inventer la vie qui va avec “ (създайте живота, който му отива) до нови висоти, с цел да означи 30-ия рожден ден на модела. Новият им дизайн отдава респект към калифорнийските лоурайдери от 90-те години.

Тази част от щанда ще включва също демонстационните модели R5 Turbo 3E и Suite N°4, както и удивителна нова порода демонстрационен автомобил: „ Mute the Hot Rod “. Базиран на Renault MT от 1924 година, „ Mute the Hot Rod “ има електрическо задвижване и дизайн, който черпи ентусиазъм от върховете за скорост. Представен на Rétromobile в първична предварителна версия, финалният демонстационен автомобил ще бъде оголен по-късно през годината.

1993-2023: 30 ГОДИНИ TWINGO
Втората зона ще се концентрира напълно върху Twingo, модел, който завоюва публиката със своите занимателни цветове и прелъстителен дизайн. Първото потомство на Twingo утвърждава името си с над 2,4 млн. продадени автомобила. За да отпразнува своя 30-ти рожден ден, Renault взема решение да отдаде респект на модела, като показа многото разнообразни лица на Twingo – вариращи от усъвършенстваните до по-конвенционалните версии, както и по-спортни издания. Ще бъде показано едно от първите Twingo от 1993 година, както и Twingo Lecoq от 1995 година, Twingo Coupe от 1995 година, Twingo Benetton от 1996 година и Twingo от 2004 година

На разположение на посетителите са общо 11 автомобила на повърхност от 600 м2.

ДРУГИ СЪБИТИЯ НА ЩАНДА НА RENAULT
След лансирането на акцията „ Reinvent Twingo “, Renault дава опция на посетителите да бъдат първите, които да опитат новаторско креативно преживяване. Участниците ще могат да комбинират генеративен изкуствен интелект и своето въображение, с цел да основат нови версии на Twingo. В цифрова към действителна промяна Renault ще вдъхне живот на демонстрационен автомобил, основан на творенията на публиката.

Посетителите ще могат да посетят и The Originals Renault Services Corner, който улеснява колекционерите, притежаващи автомобил Renault на възраст над 30 години, в административните им задания. Колекционерите ще могат да се възползват от персонализирани препоръки и насоки.

Не на последно място, посетителите ще могат да прегледат и мърчандайз сбирките на марката в The Originals Renault Store.

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР